dimarts, 9 de febrer del 2010

Quarta setmana

Com sempre.... amb una mica de retard. Em sap molt de greu perquè la temàtica m'encanta i m'agradaria poder-li dedicar més temps.

Pel que fa al podcasting. Com ja he dit al fòrum del moodle, pens que és una eina amb moltes possibilitats tant a l'hora de crear-ne com a l'hora d'utilitzar els que ja estan creats. A més compta amb l'avantatja que és molt engrescadora.

He trobat a faltar en aquest bloc de continguts que ens féssin crear un podcast i recercar-ne una mica més. Sé que ara comptam amb els recursos per fer-ho, però hauria estat bé compartir-ho amb els companys, a més d'amb el suport del tutor. Tal vegada correspon a un altre curs més concret.

La pàgina personalitzada amb igoogle. També l'he trobat un bon recurs per tenir-ho tot a mà, ho compar amb els preferits però molt més complet. He intentat inserir més aplicacions que solc utilitzar com el picassa, el blogger.... volia fer-hi accessos directes però no m'ha anat bé, hauré de continuar practicant. He intentat fer el mateix amb el moodle de caib, en un principi s'ha incorporat a la pàgina, però llavors demana contrassenya i no és equivalent amb la d'entrada al moodle. Com ho puc fer????
He minimitzat els recursos inserits perquè fos possible veurer-ho tot dins la imatge. Aquest és el resultat:



Fins la propera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada